Csomagolóüzem-Mautern


A mauterni csomagolóüzemet a VOG 1975-ben vásárolja meg és 1982-ben válik a VOGTRANS részévé. Fő feladata a szárazgyümölcsök feldolgozása és csomagolása a VOG, az IMGRO és más cégek részére. Ehhez 10 tömlős csomagológép áll rendelkezésre, melyeken kereken 250 különböző terméket csomagolnak le 50g kiszereléstől 5.000g kiszerelésig.
Csomagolóüzem-Mautern

Ezen felül található itt egy modern berendezés tisztításhoz, őrléshez, pörköléshez és a speciális termékek keveréséhez.

2015-ben 7.954 tonna szárazgyümölccsel a cég elérte történetének legmagasabb értékét. A kibocsátott árumennyiség több mint 24,2 mio. csomag.

A szárazgyümölcsök területén a VOG legfontosabb márkája a GOLDPACK Friss. A kiváló minőségű szortiment magába foglalja a Mauternben őrölt és frissen lecsomagolt mogyorót, diót, mandulát és mákot. Emellett különböző preparátumok, kókusz, pisztácia és mazsola, valamint hüvelyes gyümölcsök, biogabona és aszalt gyümölcsök játszanak fontos szerepet a VOG termékskáláján.

A raktár kapacitása 7.500 palettahely.
Az alkalmazottak száma 39 fő.

A mauterni csomagolóüzem éves csomagolási kapacitása /tonna:

A  mauterni csomagolóüzem éves csomagolási kapacitása /tonna

A termék-minőségből eredő eredményeink:

  • A két VOG-márkaterméktípus a GOLDPACK és a BEACH FLOWER Ausztriában az első két helyet foglalja el a sütési kellékanyagok és szárazgyümölcsök kategóriában.
  • A VOG már 20 éve rendelkezik tapasztalattal az alapanyagokat, valamint azok származásából adódó minőségét illetően. Ez jó alapját képezi egy erős beszerzési kontrollnak és szállítói értékeléseknek. Mindezt tovább segíti a Kelet- és Dél-Európából, valamint Ázsiából származó termékforgalom metszéspontjában, a forgalom szempontjából is kedvező elhelyezkedésű telephely.
  • Az őrlést és pörkölést a mauterni üzemben végzik, nem az alapanyagok származási helyén, illetve országában. Így a VOG-termékek szigorúbb és biztonságosabb ellenőrzésével a garantált termékminőségét biztosíthatjuk.
  • A különböző csomag-egységméretek a vevők elégedettségét szolgálják, a fejlett hatékonyságú csomagolás nagy ütőképességgel működik akár kisebb megrendelések esetében is.
  • Modern, hűtőberendezéssel ellátott raktár áll rendelkezésre a finomabb, érzékenyebb szárazgyümölcsök számára.
vissza
Cím H-9737 Bük, Vog út 1.
(Pf.:23)
Telefon, Fax +36 94 558 100
H-9737 Bük, Vog út 1.
(Pf.:23)
+36 94 558 100