VOG Linz


Linzben található a VOG csoport székhelye. Ebben a konszernközpontban futnak össze a bel-és külföldi leányvállalatok szálai. Innen történik az egész vállalatcsoport irányítása. Linzből bonyolítják le a legtöbb üzem központi vezetési feladatait, mint a pénzügy és számlázás, könyvelés, elektromos adatfeldolgozás, személyügy és adminisztráció.
VOG Linz

Ez a szervezeti forma egyfelől gyors és ezáltal költségkímélő valamennyi résztvevőnek, másfelől megkönnyíti a tervezés és az ellenőrzés kezelését.

Egy az IBM POWER SYSTEM-re alapuló elektronikus adatfeldolgozási rendszer szolgálja fenti tevékenységeket, mely a cég működésének szükségszerű alapfeltétele. 1990. óta a partnereknek lehetőségük van az elektromos adatfeldolgozáson alapuló rendelésre és számlázásra. Időközben már a megrendelések több mint 70%-a ezen az automatikus úton keresztül történik.

Linzből történik továbbá az élelmiszertermékek (étolaj, szárazgyümölcsök, konzervek) és iparcikkek (kemping- és sporttermékek, játékok, háztartási termékek és textíliák) forgalmazása Ausztria és azon országok felé, ahol a VOG nem képviselteti magát saját leányvállalattal. A legtöbb termékcsoport esetében a beszerzés a linzi központban történik valamennyi bel- és külföldi leányvállalat részére, mely az egész csoport számára versenyképes árakat illetve feltételeket biztosít.

vissza
Cím H-9737 Bük, Vog út 1.
(Pf.:23)
Telefon, Fax +36 94 558 100
H-9737 Bük, Vog út 1.
(Pf.:23)
+36 94 558 100