VOGTRANS


A VOGTRANS Speditions- und Verpackungs- (szállítmányozási és csomagolási) GmbH 1975-ben alakult, és székhelye a linzi konszernközpontban van. Ekkor vált ki valamennyi logisztikai tennivaló a VOG-ból és a VOGTRANS-ban egyesült.
VOGTRANS

Eredeti feladatának megfelelően a VOGTRANS a csoporton belüli szállítmányozási teendőkért felelős. Ez magában foglalja a raktározást és fuvarozást, amelyeket a VOGTRANS, mint központi szolgáltató, valamennyi VOG üzem számára elvégez. Ennek több előnye is van: egyfelől a VOGTRANS a csoporton belül ezen szolgáltatások illetékese, mely által a többi egység takarékoskodni tud. Másfelől a megrendelések nagyobb terjedelme - pl. a VOGTRANS 2015-ben több mint 215.000 raklap forgalmat bonyolított - kedvezőbb költségtételt eredményez, amely a VOG termékeinek versenyképességét javítja. A VOGTRANS valamennyi telephelyén Ausztriában és azon kívül több mint 93.000 m² saját tulajdonban lévő raktárfelületen és összesen 116.900 egység raklapkapacitással gazdálkodik. A VOG üzemek kiterjedése több mint 463.000 m².

A VOGTRANS bonyolít valamennyi importot a VOG leányvállalatok részére bel- és külföldön. Ennek keretében széleskörű szolgáltatást nyújt a tengeri és szárazföldi szállításon, vámoláson és biztosításon át egészen az importáru minőségi vizsgálatáig. Ebben az esetben is az a meggondolás áll a középpontban, hogy kompetens specialisták csoportja biztosan jobb munkát végez, mintha minden egyes VOG leányvállalatnak saját magának kellene szembesülni ezekkel a feladatokkal.

A szállítmányozási és importügyletek mellett a VOGTRANS lényeges szerepet játszik az áru csomagolásában is. Ez a VOG csaknem valamennyi termékcsoportját érinti, legyen az élelmiszer vagy iparcikk. E feladatot a steiermarki Mauternben lévő saját szárazgyümölcs-csomagoló üzem látja el, ahol a felhasználók igényeinek megfelelő csomagolási egységek kerülnek előállításra. Szárazgyümölcs-csomagoló működik a VOG magyarországi, cseh és lengyel leányvállalatában is.

vissza
Cím H-9737 Bük, Vog út 1.
(Pf.:23)
Telefon, Fax +36 94 558 100
H-9737 Bük, Vog út 1.
(Pf.:23)
+36 94 558 100